Bestuur

Jaap Versteeg Secretaris

Geboren 6 mei 1948 en reeds sedert februari 2009 met pensioen na ruim 43 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Belastingdienst.

Ik ben gehuwd en heb 2 zoons en 3 kleinkinderen.

Na mijn pensionering heb ik in de loop der jaren bij diverse verenigingen een bestuursfunctie aanvaard waarvan laatstelijk het secretariaat van de Senioren Vereniging Walcheren.

De andere functies zijn penningmeester bij de Post Actieven van de Belastingdienst in Zeeland en secretaris van de Zonnebloem afdeling Vlissingen.

Lenie van de Ven Penningmeester/ledenadministrateur

Ik ben geboren op 28 augustus 1948 in Vlissingen. Ik ben getrouwd met Jan en wij hebben een dochter en een zoon, een schoonzoon en schoondochter. Ik heb 2 kleindochters en dat is genieten.

Mijn werkzame leven heb ik doorgebracht in het onderwijs en daarna heb ik jarenlang vrijwilligerswerk gedaan op het basis en middelbaar onderwijs van de kinderen. Hieruit ben ik doorgestroomd naar vrijwilliger in het ouderenwerk. Sinds 1987 ben ik bestuurslid van een ouderenbond die op 10 maart 2016 overgegaan is naar de Senioren Vereniging Walcheren, waar ik de functie vervul van penningmeester/ledenadministrateur.

Ook ben ik sinds 1996 bestuurslid van de Stichting Dag van de Ouderen en mijn huidige functie is secretaris.

Mijn hobby’s zijn fietsen, lezen, reizen en creatief bezig zijn.